Πληροφορίες για το Επιδέρμια Skip to content

ΕΠΙΔΕΡΜΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πληροφορίες σχετικά με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών “Επιδέρμια”.

Επιδέρμια

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών «Επιδέρμια» αποτελεί το Σύλλογο Ασθενών με Δερματικά Νοσήματα και Ψωριασική Αρθρίτιδα. Δημιουργήθηκε το 2015 αποκλειστικά από ασθενείς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχει εθελοντικά στο σύλλογο και αποτελείται από ασθενείς.

Οι στόχοι μας

Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου Επιδέρμια είναι η προάσπιση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών με Δερματικά Νοσήματα και Ψωριασική Αρθρίτιδα, καθώς και η ενδυνάμωση της φωνής μας.

Η ασθενοκεντρική περίθαλψη και η εφαρμογή ασθενοκεντρικών πολιτικών αποτελούν σημαντικό στόχο του Επιδέρμια.

Το Επιδέρμια στοχεύει στην πληροφόρηση και ενημέρωση των ασθενών, καθώς και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, αλλά και οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου, για τα νεότερα δεδομένα σχετικά με τα Δερματικά Νοσήματα και την Ψωριασική Αρθρίτιδα. Ο Σύλλογος δραστηριοποιείται επίσης στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού με σκοπό την αποστιγματοποίηση των Δερματικών Νόσων και της Ψωριασικής Αρθρίτιδας.

Οι προτεραιότητές μας

Το Επιδέρμια στοχεύει στην πληροφόρηση και ενημέρωση των ασθενών, καθώς και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, αλλά και οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου, για τα νεότερα δεδομένα σχετικά με τα Δερματικά Νοσήματα και την Ψωριασική Αρθρίτιδα.

Ο Σύλλογος δραστηριοποιείται επίσης στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού με σκοπό την αποστιγματοποίηση των Δερματικών Νόσων και της Ψωριασικής Αρθρίτιδας.

Το Επιδέρμια εκπροσωπεί τη χώρα μας σε Πανευρωπαϊκές Ομπρέλες, Παγκόσμιες Ομοσπονδίες και Ενώσεις Συλλόγων Ασθενών.

Το ΔΣ

Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

Μέλη του Επιδέρμια μπορούν να γίνουν όλοι οι ενήλικες ασθενείς στην Ελλάδα με Δερματικά Νοσήματα ή / και με Ψωριασική Αρθρίτιδα.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να συμμετέχετε στο έργο μας ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

24-25112018_3_1600_1200
17102018_2_1600_1200
5-7_7_2019_IFPA_4
IMG_20180628_140255_900_1200