ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΔΕΡΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ “ME AND MY DOCTOR” ΣΤΑ HEALTHCARE BUSINESS AWARDS 2023

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών Επιδέρμια βραβεύτηκε στα Healthcare Business Awards 2023, λαμβάνοντας το βραβείο silver στην κατηγορία “Δράσεις υποστήριξης/ εκπαίδευσης μελών” για τη δράση “Εγώ και ο Γιατρός μου”. H διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την ύψιστη σημασία της επικοινωνίας ιατρού ασθενή και την αναγκαιότητα βελτίωσης της σχέσης των δύο πλευρών.

Το “Εγώ και ο Γιατρός μου” αποτελεί μία ολοκληρωμένη δράση βελτίωσης της σχέσης μεταξύ ιατρού και ασθενή και δημιουργία συνθηκών καλύτερης επικοινωνίας μεταξύ τους. Μέσω της δράσης αρχικά ασθενείς με ψωρίαση εκπαιδεύτηκαν για την προετοιμασία για το ιατρικό ραντεβού και την επικοινωνία με τον ιατρό τους μέσω σεμιναρίων. Έπειτα γιατροί ενημερώθηκαν μέσω βίντεο για την πλευρά των ασθενών ακούγοντας προσωπικές εμπειρίες ασθενών μελών του συλλόγου. Στη συνέχεια, γιατροί και ασθενείς κάθισαν μαζί σε στρογγυλά τραπέζια και εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν κατά το ιατρικό ραντεβού. Οι δύο πλευρές ήρθαν κοντά βελτιώνοντας την μεταξύ τους επικοινωνία οδηγώντας σε καλύτερη αντιμετώπιση της νόσου.

Για την ομάδα του Επιδέρμια και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η διάκριση της δράσης του Συλλόγου “Εγώ και ο Γιατρός μου” και επιθυμεί να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν στη δράση. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιδέρμια, κος Ρένος Βαμβακούσης.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί αναλύεται λεπτομερώς η δράση και τα συμπεράσματα που προέκυψαν από αυτήν: Δράση «Εγώ και ο Γιατρός μου» (Me and my doctor) (epidermia.gr)

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα βραβεία και τους νικητές σε κάθε κατηγορία: Healthcare Business Awards 2023 – Recognizing Excellence in Healthcare Innovation, Digital Technologies & Investment (healthcareawards.gr)

Recommended Posts