ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΨΩΡΙΑΣΗΣ 2023 ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών Επιδέρμια και ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας υλοποίησαν ενημερωτική δράση εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης 2023

Η Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών με Ψωρίαση (IFPA) και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Οκτωβρίου, από το 2004. Την Ελλάδα στην IFPA εκπροσωπεί ο Σύλλογος Επιδέρμια Το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας «Πρόσβαση σε όλους» εστιάζοντας στο δικαίωμα των ασθενών να έχουν πρόσβαση στην υγεία μετέφερε στη χώρα μας το Επιδέρμια, διεκδικώντας απρόσκοπτη πρόσβαση στην υγεία για όλους.

Η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας Στην εκδήλωση μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Επιδέρμια διένειμαν έντυπο με το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης και ενημέρωσαν το κοινό για το σύλλογο. Το Επιδέρμια εκπροσωπήθηκε από την αντιπρόεδρο κα. Χριστοδούλου και την ταμία κα. Κουκοπούλου. Παράλληλα, μέλη του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, καθώς και δερματολόγοι της πόλης της Καρδίτσας παρείχαν χρήσιμες πληροφορίες για την Ψωρίαση. Η δράση είχε μεγάλη επιτυχία, με εκατοντάδες ατόμων να παρευρίσκονται στην εκδήλωση και να ενημερώνονται για τη νόσο. Ο Σύλλογος Επιδέρμια ευχαριστεί θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας για την πολύτιμη συνδρομή του στην ενημερωτική εκδήλωση, καθώς και όσους παρευρέθηκαν στη δράση.

Recommended Posts