ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΥΗΤΙΚΗ ΙΔΡΩΤΑΔΕΝΙΤΙΔΑ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών Επιδέρμια διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία διαδικτυακή ενημερωτική δράση για τη νόσο της Διαπυητικής Ιδρωταδενίτιδας.

Αρχικά, ο πρόεδρος του Επιδέρμια, κος Ρένος Βαμβακούσης, υπέβαλλε χαιρετισμό και καλωσόρισε το διαδικτυακό κοινό στην εκδήλωση.

Κατόπιν, η ταμίας του Συλλόγου Επιδέρμια, κα Τίνα Κουκοπούλου, παρουσίασε το ρόλο και τη σημασία ύπαρξης συλλόγων ασθενών, καθώς και τις δράσεις του Επιδέρμια.

Στη συνέχεια, η κα Χριστιάνα Κουκοπούλου, υπεύθυνη δράσεων του Επιδέρμια και μέλος του Συλλόγου, μίλησε για τη δική της εμπειρία με τη νόσο της Ιδρωταδενίτιδας.

Η κα Αικατερίνη Λιάκου, Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος, Επίκουρη Καθηγήτρια, Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Ακαδημαϊκή Υπότροφος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών μίλησε για τη Διαπυτηική Ιδρωταδενίτιδα. Στην ομιλία της παρείχε στο κοινό χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με το πώς γίνεται η διάγνωση, τα συνηθέστερα σημεία εμφάνισης της νόσου, καθώς και ποιοι παράγοντες μπορούν να την επηρεάσουν.

Το κοινό έθεσε ποικίλα ερωτήματα στην ομιλήτρια, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Διαπυητική Ιδρωταδενίτιδα. Το συντονισμό των ερωτήσεων πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Συλλόγου, κος Ρένος Βαμβακούσης.

Η διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τη Διαπυτητική Ιδρωταδενίτιδα υλοποιήθηκε με χορηγούς τις εταιρείες Novartis και UCB.

Ακολουθεί το βίντεο της εκδήλωσης από το κανάλι του Επιδέρμια στο Youtube:

Βίντεο της εκδήλωσης από το κανάλι του Επιδέρμια στο Youtube

Recommended Posts